KEK Events | +31 (0)20 215 99 34 | info@kekevents.nl
Von Weberstraat 18, 1323 BK Almere

Incentives & Teambuilding

Een teambuildingsdag is een groepsactiviteit met de focus op een positieve impuls. Een impuls om de effectiviteit en de efficiëntie van het samenwerken en de sfeer binnen de groep te verbeteren.‚Äč Wil je een personeelsdag organiseren inclusief locatie, catering, activiteiten en entertainment? Of een mooie en leerzame buitenlandreis?

KEK Events organiseert al vele jaren compleet verzorgde personeelsdagen en bedrijfsuitjes op verrassende locaties in heel Nederland en ver daarbuiten. Door ons enthousiasme en de passie voor ons vak blijven we altijd opzoek naar unieke programma‚Äč's met een blijvende herinneringswaarde voor onze opdrachtgevers.


Actief
Een voorbeeld van onze actieve programma's zijn de beach events programma’s. Actieve programma's met het ideale strandsfeertje vol uitdagende activiteiten die iedereen weer in vakantiesferen weet te brengen.Natuurlijk wordt het programma afgesloten met een heuse prijsuitreiking en BBQ!


Eigen radiostation
Speciaal voor jouw bedrijf is op de dag van jouw event jullie eigen radiozender met de bedrijfsnaam in de ether. Deze zender speelt een centrale rol tijdens alle activiteiten op jullie evenement.

In de bus op weg naar jullie event horen je colleaga's een programma waarin heel wat bedrijfselementen en communicatiedoelstellingen zijn verwerkt. Een keur aan medewerkers uit alle lagen van de organisatie komt hier kort aan het woord samen met hits uit jouw bedrijfs TOP 10. Steeds als er weer een tophit voorbij komt, wordt daarbij vermeld wie het nummer in kwestie aangevraagd heeft.

Samen met korte interviews, het laatste nieuws, commercials uit het bedrijf, het weerpraatje, de gossip corner flitsende jingles en nog veel zorgt "Jouw bedrijf FM" voor dé smaakmaker op weg naar een top-event.


Buitenland reizen
Met haar creativiteit en enthousiasme, een wereldwijd netwerk, veel bestemmingskennis en goede inkoopkanalen weet KEK Events van elke incentive reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Het programma wordt afgestemd op de wensen van jouw bedrijf, met activiteiten die een wow-effect creëren. We denken mee op strategisch en marketingniveau om de juiste reisdoelstellingen te behalen. Onze professionele en enthousiaste eventmanagers bezorgen de mederkers van jouw bedrijf een uitzonderlijke ervaring.